Pošto je univerzum energija u kretanju, postoji samo jedan jedini odabir: kako ćemo tretirati taj energetski tok? Da li ćemo ga proglasiti Ljubavlju i kultivirati svoju prisutnost u njoj? Da li ćemo ga nazvati negativnim i živjeti u strahu?

Da li se stvarnost projicira iz vani prema nama ili se ona iznutra projicira prema vani? Mnoge duhovne škole kažu da je svijet oko nas iluzija. Ako buljite u jednu točku dovoljno dugo, sve će se rastočiti oko vas, osim te točke. Tako će se raspasti i onaj odabir iz početka priče. Ostati će samo istina Voljenja, onog što forme ni imena nema, onog što te drži na okupu svojim strujanjem kroz tebe. Na to možeš odgovoriti samo ako rastvoriš svoje latice da skupljaju tu divotu i osmijehom podržiš svoju zahvalnost što si sada i ovdje, bez obzira na sve.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

2 thoughts on “Istina Voljenja

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.