“Tada mi je otkriven način kako energetizirati vodu koju pijemo kako bi nam pomogla u procesu detoksifikacije:

Voda, koja čini 70% tebe i 70% planete Zemlje, je toliko visoko po važnosti da je to nevjerojatno! Dakle, rezonanca vode koju unosiš u svoje tijelo je od enormne važnosti.

Kada piješ vodu, energetiziraj je sa znanjem kojeg posjeduješ. Pošalji joj to znanje. Spiraliziraj je. Zamisli da se voda okreće spiralno u oba smjera, stvarajući vrtlog prema kazaljci na satu i obrnuto. Na taj način formira se pozitivan i negativan ključ.

Ideja je da je izbaciš vodu iz ravnoteže. Zamisli energiju kako ulazi u nju, te se zajedno s njom okreće u vrtlogu. To je sve što ta energija koju si zamislila treba činiti.

Sama ta misao će energetizirati vodu. To će obnoviti životnu silu vode, koja je i sila prihvaćanja planete. Sve je tekuće na ovoj planeti, bilo da je riječ o stijenama ili tekućinama. Radi se samo o sporijem ili bržem kretanju.

Sve ima svoju rezonancu i memoriju onoga što u svojoj suštini jest. Čovječanstvo je izgubilo svoju vibraciju i sjećanje onoga što ono zaista jest, ali voda je sposobna re-energetizirati, odnosno, obnoviti to. Čovjekova misao o njegovoj ljudskosti, da tako kažemo, uz pomoć vode može povratiti svoju vibraciju i sjećanje na originalno stanje.

Ali, imaj na umu da ova energetizacija vode u, primjerice, staklenoj boci, može trajati svega nekoliko sati. Možda će biti potrebno ponoviti postupak.

Dakle formula je da, prije nego što popiješ tekućinu, učiniš postupak njezine energetizacije. Ovo možeš učiniti i s hranom. Hrana je također tekućina, ali u sporijem kretanju. Ovo će pomoći rekonstrukciji tvoga tijela u vitalno stanje. Pomoći će ti da se razbistriš i stvoriš mjesto u svom umu koje se naziva “jasnoća”, jer ti si počela gubiti svoju jasnoću. No, ona će se vratiti ako energetiziraš tekućine koje konzumiraš.”

Dolores Cannon, “The Three Waves of Volunteers”

2 thoughts on “Energetizacija vode

Leave a Reply