To znači da priznajemo strah, ali i dalje čistimo. U Ho’oponoponu se izbjegava ideja koju ljudi često koriste: “čisti to”; “čisti taj strah”; “čisti taj program, tog partnera, šefa” i slično. Zato jer mi ne znamo što čistimo. Sve to nam se pojavljuje da nas podsjeti na sjećanje u nama i mi čistimo s tim, ne “to”.

“Čistiti s tim” znači da hvala i volim te po intenzitetu i energiji nadjačaju sve što nas tišti, muči. Ako imate strah od odlaska zubaru, i morate ići, onda govorite hvala, hvala ili volim te kako biste kreirali jače polje svijesti i pažnje nego što je strah od zubara, i tako sebi olakšali odlazak. Vi jednostavno dodajete pažnju na stranu vage gdje se nalazi mir i povjerenje, a strah više ne zateže na svoju stranu. Mi ne znamo odakle dolazi taj strah od zubara! Ne mora tome uzrok biti bol, bušilica, onaj tamo miris ili nešto četvrto! To je samo okidač.

Ako vam uobičajeni izrazi u nekom trenutku baš i ne pomažu, promijenite ih samo za taj trenutak! Osvježite nečim novim, proširite rečenicu, obogatite ju zapažanjem prostora oko vas. Ako sjedite u čekaonici, u bolnici, a netko važan vam je unutra na pregledu i preplavljeni ste strahom, a hvala ti vas ne umiruje, dodajte: hvala ovoj med. sestri za njezinu prisutnost; hvala bićima svjetla što su sad uz nas; hvala svim ovim ljudima ovdje što mi pružaju priliku za čišćenje; hvala strahu što me potiče

Iskoristite svoj strah kako biste stvorili prisutnost. Jer ona je svijest. Ona je istinska Ljubav. A tada najbolje otpuštamo.

💗

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.