Smrt je poput Ljubavi. Ona je stalnost, uvijek je prisutna, sasvim pouzdana, a ipak ne vjerujemo baš u nju. Mislimo da je ona negdje drugdje, nije kod nas. Isto se to može reći i za Ljubav, zar ne? Pa opet, Čista Bezuvjetna Ljubav je sasvim sigurna smrt, u to nema sumnje! U njoj nestajemo kao što vjetar nestaje u zraku, kapljica u moru, svjetlo u toplini. Plaši li se vjetar zraka? A kapljica mora?

Energija je jako slojevita svijest. Ako odustanem od interpretacije Ljubavi, to je kao da skupljam sve to u jednu gomilu i preuzimam njezinu veličinu u sebe. Ako to učinim, nemoguće je ostati bez ničega, jer ništa nisam ni imao. Zapravo, Nula koja je ništa, je toliko beskrajno velika da zauzima svaki atom, molekulu, galaktičke skupine, maglice, sve nezamislivo i nedokučivo. Umrijeti i nestati u svemu tome je paradoks što ga um strahom plete, pa isukanim mačem po svijetu hoda, objašnjenje zahtijeva.

“Čim sam spoznala svoju istinsku prirodu, znala sam da ću biti iscijeljena”Anita Moorjani.

Ljubav u knjizi

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.