U ponedjeljak 29.04.2019. s početkom u 19h održat će se radionica “Krugovi disanja – Meditacija disanjem” na temu uzemljenja.

Ovo je meditacija aktivnoga tipa, odnosno, ona je energetski rad. Funkcionira na način da aktivnim disanjem pokrenemo energiju kojom ćemo pobuditi energetske tokove i meridijane u našem tijelu. Riječ je o prekrasnim meditacijama s nevjerojatnim efektom koji vas ubacuje u blago izmijenjeno stanje svijesti i pruža priliku da za trenutak uronite u duboke dijelove sebstva, da otpustite svoja sjećanja koja vas sprečavaju da slobodno i nesputano putujete kroz život. Ova meditacija pomoći će vam da osvijestite svoju unutarnju Ljubav, što je i cilj radionice. Nakon toga slijedi nevjerojatan mir i blagoslov.

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Kotizacija za radionicu iznosi 50 kuna. Svako četvrto sudjelovanje je besplatno.

Za sudionike radionice “Svjesnog disanja i kupanja u hladnoj vodi” koja će se održati u subotu 04.05.2019. u istom prostoru s početkom u 14:00, ova radionica je besplatna.

Radionica će se održati u novim prostorijama udruge “Kadulja”, Barakovićeva 31 (ulaz s južne strane). Broj polaznika je ograničen zbog veličine prostora. Vrijeme trajanje radionice je oko sat i pol.

Molim da sa sobom ponesete prostirke jer se disanje obavlja u ležećem položaju. Ponesite i neki prekrivač jer zna biti malo hladno.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: ljubavuknjizi@yahoo.com.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.