Jednom kad donesemo odluku da želimo živjeti Ljubav, budimo sigurni da će Inspiracija podržati našu odluku idejama i alatima s kojima ćemo buditi svoju kreativnost i motivaciju da tražimo Ljubav u svim oblicima s kojim se susrećemo. Najteže je otpustiti prosudbe, jer je to vrlo dubok program, a temelji se na konkurentnosti u bici za mrvice energije. Stoga, jedna od praksi je u odbacivanju tog primarnog instinkta prosudbe drugih ljudi i stvari oko nas kao i povećana pozornost na tragove Ljubavi u njima. Inspiracija će nas ispuniti sadržajem i poticati na djelovanje, nastojat će preobratiti naše rutine i navike da sve provlačimo kroz prosudbu.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.