Svako naše ‘Volim te’ je dopuštenje našim vodičima da nam prenesu svijest prihvaćanja kroz naš otpor. Mi ovdje dolazimo kao čista Ljubav, ona nas prvo provuče kroz iglene uši rađanja, a onda i jakog šoka uslijed izlaska na ovaj grubi svijet. Pomaže nam da se spojimo s našim tijelom, sa Zemljom, s višim dijelovima sebe, s višim “Ja”. Ljubav nas gura kroz cijeli život, drži na okupu da se od straha ne raspadnemo, a unutarnji vodiči nas usmjeravaju na samo voljenje koje je jezgra našeg Bića.

Programi i sjećanja su kao da u urednu i sređenu sobu pustimo 10 majmuna neka rade što god žele . Kada prakticiramo unutarnje čišćenje mi ustvari kreiramo svoj vlastiti svemir, preuređujemo svoju auru u ugodan i privlačan dom. Ljubav je energija koja to radi, a mi joj pomažemo tako da je propustimo kroz svoje otpore i damo joj dopuštenje da to sve odnese u Nulu.

Povjerenje nije misao, to je energija. I to je ono što nas zbunjuje, pa se stalno pitamo što je to povjerenje, kako da ga steknemo. Uvijek je to isto, radi se samo o manipulaciji i propusnosti već prisutne energije koja samo čeka da joj omogućimo da radi svoj posao. Sve se to gradi odjednom kada čistimo svoje programe: i Ljubav, i self-love, povjerenje, zdravlje, svijest, rješavanje problema, sve! To je poput piramide koju dižemo s debela dna u fokusiranu Ljubav. Što se više penjemo otkrit ćemo sve više strasti u sebi i rasti zajedno s njom.

Leave a Reply