Da bismo postali čovjekom trebao nam je ogroman napor. Od traumatičnog rođenja, do odrastanja i konačno, borbe za goli opstanak. Gdje je onaj koji je to postajao? Onaj prvi što je bio prije čovjeka? Za takvu traumu bila je potrebna nevjerojatna Ljubav i povjerenje! Posvetimo dakle pažnju, jer tu je Izvor iscjeljenja, upravo u tom Prvom što ga u sebi nosimo i čeka svoje buđenje.
 
Svijest se otkriva u onome što opisujemo kao istinu, što navodimo da je čovjek. Ne opisujmo zato ništa, pa će i svijest biti Ništa, a to je onda taj početak, taj Prvi. To je Ljubav. 
PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.