Pozivam vas na svoju radionicu “Iscjeljivanje Ljubavlju”, koja će se održati 20.04.2019. u Beogradu i 21.04.2019. u Novom Sadu.

Radionica će biti aktivnog sadržaja, isključivo praktične prirode. Dakle, neće biti puno govorancije 🙂 . Na radionici ćemo disati i meditirati, ulazit ćemo u izmijenjena stanja svijesti i proniknuti u duboke dijelove sebstva. Otkrivat ćemo beskonačnost u sebi, mapirati svijest i pažnjom posegnuti za predivnom energijom Čiste bezuvjetne Ljubavi koja u nama živi. Doista, nema većeg i zanimljivijeg posla nego istraživati svijest, svoj energetski potencijal i božansku prirodu! Na radionici ćemo stvarati nove navike iz čijih ćemo spoznaja graditi bolji odnos sa svijetom oko nas jer priroda realnosti ima samo jedan izvor – a to smo mi sami.

Unutarnja tišina ključ je proširene svijesti. Ona je preduvjet samopouzdanja, strasti, povjerenja i snažne volje za otpuštanjem programa i sjećanja koji nas sprječavaju da budemo sretni. Samodostatnost, to jest znanje i svijest da imamo sve što nam je potrebno da ostvarimo svoje misije, znane i neznane, proizvod je probuđene energije i osviještene unutarnje Ljubavi.

“Meditacija disanjem”, koju je osmislio američki iscjelitelj David Elliott, predivna je praksa energetske budnosti, prisutnosti tijela i njegove kompleksne strukture koja seže u mnoštvo apstraktnih slojeva. Sve to možemo osvijestiti ako za trenutak utihne tumač koji sve objašnjava, uspoređuje,  prosuđuje i kritizira. Ovo je radionica u kojoj se učimo da ponovno budemo istraživači, jer to doista i jesmo. Ovdje možete vidjeti primjer kako ta meditacija izgleda:

Osim toga, radit ćemo i meditaciju “Bijeli skeleton”. Riječ je o prastaroj budističkoj praksi koja ima iscjeljujuća svojstva, a njome ćemo svoje tijelo prožeti Čistom bezuvjetnom Ljubavlju. To je praksa duboke pažnje, jer kaže se: “Gdje je pažnja, tu je i energija.”

Molim polaznike da obuku laganu odjeću, jer ćemo se malo i istezati.

Cijena radionice je 35 Eura, a njezino trajanje je 6 sati.

U Beogradu, radionica će se održati 20.04.2019. s početkom u 11.00h, na adresi: Višnjička 36, Karaburma (prvo dugme na interfonu).

U Novom Sadu, radionica će se održati 21.04.2019. s početkom u 11.30 sati, na adresi: “Hipokrat studio”, Stratimirovićeva 6.

Molim sve zainteresirane da se prijave na mail adresi: ljubavuknjizi@yahoo.com

Prostor u koje će se održavati radionica u Novom Sadu:

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.