U Splitu, 04.05. s početkom u 14 sati održat će se dvostruka radionica disanja, i to “Svjesno disanje i kupanje u hladnoj vodi” i “Krugovi disanja – Meditacija disanjem”.

Svjesno disanje ključ je dobrog zdravlja, kvalitetnog življenja i unutarnjeg mira. U kombinaciji s hladnom vodom, dobrobiti su nevjerojatne! Voditelj ovog dijela radionice je Emil Ledenko, iskusni praktičar svjesnog disanja s nevjerojatnim rezultatima u vlastitom životu po pitanju imuniteta, općeg dobra i čudesnog iscjeljenja, tzv. neizlječive bolesti.

Nešto više o Emilu možete doznati ovdje:

Ova radionica uključuje i konkretan izlazak iz zone komfora i svjedočanstvo kako je itekako moguće učiniti iskorak u nepoznato, nešto što je još jučer većini ljudi bilo gotovo nemoguće. Naime, nakon radionice odlazimo na plažu i slijedi ulazak u more. Emil će nas voditi kroz taj postupak i dokazati da je to s lakoćom izvedivo čak i s temperaturom mora od 14 stupnjeva.

“Krugove disanja” po metodi Davida Elliotta vodit će Nenad Ljubić, dugogodišnji praktičar ove metode. Ovo je meditacija aktivnoga tipa, odnosno, ona je energetski rad. Funkcionira na način da aktivnim disanjem pokrenemo energiju kojom ćemo pobuditi energetske tokove i meridijane u našem tijelu. Riječ je o prekrasnim meditacijama s nevjerojatnim efektom koji vas ubacuje u blago izmijenjeno stanje svijesti i pruža priliku da za trenutak uronite u duboke dijelove sebstva, da otpustite svoja sjećanja koja vas sprečavaju da slobodno i nesputano putujete kroz život. Ova meditacija pomoći će vam da osvijestite svoju unutarnju Ljubav, što je i cilj radionice. Nakon toga slijedi nevjerojatan mir i blagoslov. Nešto više o Davidu Elliottu i njegovoj metodi pogledajte ovdje:

Radionica će trajati oko 4 sata. Mjesto održavanja radionice je u novim prostorijama udruge “Kadulja”, Barakovićeva 31 (ulaz s južne strane).

Molimo da sa sobom ponesete prostirke, jer se disanje obavlja u ležećem položaju. Ponesite i neki prekrivač jer zna biti malo hladno.  I naravno, pribor za kupanje! 🙂

Kotizacija za radionicu iznosi 300 kuna. Prijave, dodatne informacije i podaci za uplatu na mail: ljubavuknjizi@yahoo.com

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.