Kako da ti najjednostavnije opišem plavo-bijelu sferu koju sad vidim? Zamisli da sunce sja na udaljenosti negdje oko pet metara od tebe! Prekrilo bi cijeli tvoj vidokrug, zar ne? Ova sfera je sastavljena od svjetla, a ne vatre. Umjesto da je uobičajene sunčano-žute boje, njezina bijela jezgra se pretvara u safir-plavu dok sjaji prema vani. Intenzitet joj je toliko jak da kad bi se našla bilo gdje u njezinoj okolici, tvoje meso bi isparilo u sekundi! No, kako je moje tijelo sastavljeno od istog svjetla, onda za mene nema problema.

Sva bića na zemlji u sebi nose svjetlo iz ove sfere. Zato duhovni filozofi govore da smo svi jedno. Ovdje gdje se sad nalazim to nije teorija: vidim plavo-bijelo svjetlo svugdje i u svemu, u sebi, a jednako tako i u tebi.

Svjetlo iz sfere “gura” dušu u tijelo dok je ono u utrobi. Tada svjetlo postaje nevidljiva sila koja daje život. A kad dođe vrijeme, to isto svjetlo “lansira” dušu u iscjeljujuću komoru u trenutku takozvane smrti.

Jednog dana, kao što sam i ja, dobit ćeš prekrasno novo tijelo, sastavljeno od čistog plavo-bijelog svjetla koje dolazi iz ove sfere. Onda, umjesto da ti nosiš svjetlo unutar sebe, ono će nositi tebe u sebi. To će se dogoditi kad budeš živjela ovdje gdje se ja sad nalazim, u realnosti koja nema sjena.

Citat iz knjige “Zagrobni život Billya Fingersa”, autorice Annie Kagan

One thought on “Safirno-plava sfera

Leave a Reply