Kad prakticirate Ho’oponopono čišćenje, vi radite na posve drugim nivoima energije ili svijesti, nazovite to kako hoćete. Kad čistite, vi ste izvršitelj obnove stvarnosti, preslikavate ju svojom namjerom da izmijenite ono što vidite, da je preoblikujete u novi život, u novu Zemlju.

Kad, primjerice, čistimo dnevnu sobu, odmah dobivamo rezultat: obnovljeni prostor posve drugih dimenzija i ljepote. Ne trebamo dokaze, sve se vidi i zna. Ipak, kad čistimo nevidljivo, onda je i rezultat nevidljiv, a opet, sasvim jasan i evidentan. Naš posao je tu jasnoću nazrijeti, objaviti kao činjenicu života i prepustiti joj se s povjerenjem.

Svijet izgleda onako kako mi izgledamo, sve je u nama! Čišćenje čini razliku – to je bačena kocka odgovornosti za unutarnju divotu i pakao, Ljubav i mržnju, buku i tišinu. Čišćenjem svojih sjećanja uravnotežujemo taj kaos u mir, podnošljivost i blagost.

Čišćenje je posao od 0 – 24h, slično kao što je posao tijela da funkcionira od 0 – 24h. Nitko ne mari posebno što mu srce kuca, krv kola, pluća rade, a opet bez toga nas nema. Tamo negdje, u tom nevidljivom svijetu, moćna mašinerija je u pogonu i omogućuje naše postojanje. Posao je to najvažniji na svijetu, a rezultat mu je divno ljudsko biće. Čišćenje je slična vrst posla: nevidljivo, beskrajno važno, ogromno, strastveno, a istovremeno jako lijepo.

Ako mu pridodamo jednaku vrstu važnosti kao što je rad tijela, onda ćemo sinkronizirati to dvoje i dati im prisutnost u kojoj će se spojiti u Jedno.

Živ sam – dakle čistim.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

One thought on “Ho’oponopono – Što se događa kad čistimo svoja sjećanja?

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.