U mitologijama uvijek postoji neka prijetnja na ulazu pred vratima slobode ili obilja, tipa: “Ako prođeš, bit ćeš rastrgnut”. Ovo je prastari arhetip, sjećanje koje je strah izobličio, a zapravo nas pita: “Da li želiš tek preživljavati dišući kroz slamčicu života kojeg ionako imaš zagarantirano ili želiš biti povezan s Izvorom moći kojeg ti život pruža?”

Pa da li da prođem onda i kako?

Proći mogu samo ako propustim Ljubav kroz sebe, kroz svoje kosti, svoje tijelo, sve svoje. Ako kažem stvarnosti života: Volim te! Tada se mogu obnoviti i početi iz početka. Tamo iza tog praga gdje Ljubav je mjera za sve, neću moći proći ako i sam nisam mjera za Ljubav.

Ako dobro protrljamo svoje uspavane oči vidjeti ćemo da tamo na ulazu zapravo piše: “Vi unesite svoju Ljubav u život, radije nego da čekate da život unese Ljubav u vas.”

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.