Zahvalnost je svjesnost našeg položaja u kojem se nalazimo i izvrstan temelj za prihvaćanje. Riječ Hvala je alat, to je instrument u koji je integrirana namjera za čišćenjem koja potiče od tko zna kad, i praktički, cijela povijest svih koji su ikada čistili je akumulirana u tu namjeru kao energetski potencijal. Znači, što nas više čisti, veća je moć samog procesa, postaje lakša za nove praktičare, otpori su manji jer se stvara vibracija koja to omogućuje. Uglavnom, podrška je daleko veća danas, nego recimo prije 100 godina! Ja sam se također godinama zahvaljivao na svemu što imam (još uvijek to radim), no s prakticiranjem Ho’oponopona moja je odgovornost postala veća.

“Hopsanje” ga dođe kao neko vrebanje života iz trenutka u trenutak, ali iz pozicije odlučnosti da učinimo transformaciju. Naša pažnja je na Volim te ili Hvala ti, radije nego na problemima ili podacima. Mi doduše svjedočimo svemu tome, ali kroz prizmu preuzete odgovornosti, to jest kroz volju da se vratimo u Nulu. Tako osvještavamo svoju pravu prirodu Duše koja prolazi kroz jedno iskustvo i svjesni smo da imamo zadatak osloboditi sebi put k daljnjim putovanjima.

Jednako tako, osvještavamo i svoju moć da možemo učiniti bilo što i preobraziti svoj svijet u ljepši ambijent čiji smisao nije “kako to, zašto to”, nego prihvaćanje. Nakon toga, jedini logičan potez je djelovanje, odnosno prenamjena svog života u nešto drugo. Problemi više nemaju toliku veličinu, neće biti cijeli planet ili svemir. Možemo ih sada promatrati i ne dopustiti im da nas usisaju u sebe i progutaju jer znamo da to nismo mi. A opet, nije se problem baciti u bilo koji izazov jer imamo povjerenje.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.