Kada ste zaljubljeni u neku osobu, i kada ona prihvati vašu Ljubav, onda se stvari počinju drastično mijenjati. Sve ono što je bilo prije, više nije. Vi počinjete stvarati jedan za drugog, prilagođavati se jedno drugome i mijenjati svoje rutine. Onda počnete živjeti zajedno, gradite dom, imate zajedničke ciljeve, stvarate obitelj. Vi transformirate svoje živote zajedno u nešto posve drugo, sve postane bogatije, sve se širi i raste.

Ljubav prema sebi je jednaka vrsta zaljubljenosti. Jedna Ljubav je već tu, ona je strasna, veličanstvena i savršena. To je ona od Sebstva. Sebe tebe voli, a ti trebaš prihvatiti. Jednom kada prihvatiš svoju Ljubav, onda ste dvoje koji radite zajedno, gradite zajedno, stvarate zajedno. Ti transformiraš svoj život, preoblikuješ ga tom povezanošću sa Sobom, udružujete svoje snage.

Ako Ljubav nije uzvraćena onda je patnja. Zato uzvrati svoju Ljubav prema sebi! To je jedan viši oblik transformacije, viši oblik stvaranja. To je temelj iz kojeg sve kreće. Sve ostale Ljubavi će biti skladne i harmonične jer nemaš sumnje u svoju Ljubav. Ona ti je sve i jedina perspektiva života, jedini mogući ishod svih stvari.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenimo vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir!
Powered by Optin Forms

7 thoughts on “Zaljubljenost kao temeljna stvarnost

  1. Da, to je nepresušni, svima dostupan temelj iz kojeg sve kreće i kome se sve vraća. Temelj Izvora. Kada je princip, načelo bivanja – stanje Ljubavi, kao osnovno permanentno stanje postojanja, onda smo Tamo, odnosno Tu. To je to. Hvala na lijepom tekstu! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *