Život je čudo, kažu. Ali koji život je čudo? Na koji život mislimo kad kažemo da je on čudo? Sjećanja će prvo pomisliti na predivni cvijet koji otvara svoje latice ili lane koje trči ispred srne. Ali mi smo taj život, zar ne? Znači mi smo čudo. Što smo to onda mi? Nezamislivi splet okolnosti i energije spojeni u pažnju, spojeni u svijest. Sad zamislite što možemo s tim? Pa baš kao što može i Stvoritelj, jer to je jednaki tip čuda. Krenimo onda od tog osnovnog čuda koje nam je prirodno dano i s njime gradimo novi život, nove divote. Ali, prvo zaboravimo sva stara čuda koja su nam opisana i ustvari miniraju ovu prirodnost jer imaju u sebi virus očekivanja.

Krenimo onda od Nule, budimo čarobnjaci: svako malo dotaknimo čarobnim štapićem pažnje, prvo same sebe, a odatle i sve što nas okružuje, pa dopustimo inspiraciji Stvoritelja u nama da kreira posve nova čuda.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenimo vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir!
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *