Nauči što god možeš više o Ljubavi koja u tebi živi. Jutrom, kad snene oči otvoriš, kaži: “Danas ću tražiti Ljubav u sebi. Nemam drugog zadatka nego dozivati je, ‘Volim te’ ću joj govoriti.”

Ako to činiš, Ljubav će uzvratiti. Neće to biti olujni grom, niti potres, nego neki divni neobjašnjivi mir. To će biti  zahvalnost svake stanice tvog tijela što si im malo tišine poklonio. A onaj zvuk koji potom slijedi? Ne boj se, to je Ljubav što iz tijela tvog izlazi, jer si ga baš sad protrljao svojom pažnjom i ona će ti tada reći: “Kako ti mogu služiti?”

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.