Biti miran nije lako. To je posljedica otpuštanja, uravnotežena energija izvučena iz kaosa. Mir je predanost nevidljivim strunama energije što iza scene kreiraju svijet. Tako, iza naše zabezeknutosti, ljutnje i čuđenja, nevidljivi umjetnik sve to skupa u finu sliku povjerenja razvlači. Ne moramo mi tu nešto puno činiti, samo zatvoriti oči, baš kao što to radimo nedjeljom u šetnji i uživamo u maženju vjetra po našoj koži. Taj zanos – to je sjećanje Mira! Zapamtimo ga i prizivajmo svakodnevno s Volim te!

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.