Postoji nešto što je došlo na ovaj svijet prije našeg tijela, neka esencija, suština iz koje je raslo sve ovo što danas jesmo, ovo tijelo, razum, sjećanja, programi, svi naši problemi kojih se sada želimo riješiti. Kako je ta esencija došla ovamo? Je li morala kontrolirati svaki korak, sve planirati, držati se striktno toga? Ne, naravno! Donijela je odluku, a ostalo je nastalo po inerciji više sile, u hodu. Jednako tako, sad moramo donijeti odluku da zaista želimo otpustiti. Odluka je vrlo moćna sila. Ona će pogurati našu kolebljivost, dati nam energiju da izdržimo, da idemo naprijed u svakom smislu. Ako ičemu trebamo reći Hvala – možemo upravo tome:

“Hvala mi na odluci da otpustim, da očistim svoje programe i sjećanja! Da se otvorim životu.”

A Volim te neka bude pečat tog ugovora sa samim sobom, neraskidivi zavjet što bdije nad ovim izazovom da se vratim toj prvotnoj esenciji, Nultom stanju gdje sam doma.

Ljubav u Knjizi

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.