Kad kažeš “želim pratiti svoje srce”, to znači da moraš prihvatiti, jer prihvaćanje je Ljubav. Ali da bi znao o toj Ljubavi, moraš je živjeti. Zato prihvati sve! Bezuvjetna Ljubav nije ljubav u kojoj nema nikakvih uvjeta, nego ona u kojoj postoji bezuvjetno prihvaćanje. Kad prihvatiš sve, onda će se sve i promijeniti. Zato svemu kaži ‘Volim te’! Prihvati, procijedi svako iskustvo kroz svoju odlučnost da ćeš voljeti bez premca. To je svijest Srca koje onda tebe prati.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.