Nije lako ne misliti na bolest, odbaciti je i biti sretan kao mala bezbrižna beba, kad je, primjerice, tamna mrlja na RTG snimci jasna kao dan! Takva vijest je nevjerojatan obrat koji se odjednom upleo u našu rutinu življenja i ozbiljno nam prijeti razoriti ono što mi mislimo da život jest. To je kao da vozimo automobil brzinom od 80km/h pa nam odjednom  na cestu izleti dijete i mi udarimo luđački po kočnici! Kasnije nam je noga stalno na njoj!

Buđenje iz bolesti je kao galaktička rotacija u svemiru – jednako teška! Ali opet, jednako tako je i lagana! Zvijezde se vrte bez ikakvih problema, vječnost je to bez premca. Inercija svijesti i Ljubavi u njima ne posustaju, oni su izrazito moćni i nepokolebljivi u svojoj igri. Ova usporedba jednako je valjana kao i svaka druga, jer mi možemo sili koja rotira zvijezde i drži svemir na okupu pridodati bilo kakve karakteristike. Znanost će kazati jednu, religije drugu, a mistici treću. Ipak, iza svih njih stoje slojevi svijesti koji u konačnici završe na Stvoritelja, a On je Ljubav. U snu u kojem se sve manifestira kao Ljubav, ona će pokretati i galaktike, jer to je istina tog sna, njegovo iskustvo.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

One thought on “Buđenje iz bolesti

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.