“Da bismo bili u stanju djelovati na nivou energije, inicijalno nam je potrebna dinamička vjera, slično poljoprivredniku koji posadi sjeme u nadi da će ga vidjeti kako izrasta. Ta specifična vjera prisiljava nas da se finije podesimo u proces kako bismo se energetski angažirali i koristili tu energiju.

To je isti tip povjerenja koje ima dječak u vjetar koji mu podiže papirnatog zmaja u visine. Hoće li vjetar nastaviti puhati ili ne – to je izvan kontrole dječaka – ali on ipak održava svoje očekivanje da hoće. To je sada u domeni Božanstva. Sve što se traži od nas je da učinimo svoj dio i imamo povjerenje da će se dogoditi rezultati.”

“Ljubav u knjizi”

 

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.