Disanje je automatski i nesvjesni mehanizam koji nam omogućuje život na planeti Zemlji. Međutim, svaki nesvjesni čin, kad ga se osvijesti, mijenja svoj oblik i dobiva neku sasvim drugu dimenziju. Iz njega isplivaju neke neobične manifestacije, spoznaje i sjećanja. Drugim riječima, događa se izmjena stanja svijesti. Na primjer, ako osvijestimo obično hodanje ono će izgledati sasvim drukčije, imat će karakteristike za koje nikada nismo znali su moguće. Jednako tako, kad osvijestimo svoje disanje, kad sudjelujemo svim svojim bićem u tom činu i u njega unesemo neku namjeru, volju za iscjeljenjem, za proširenom sviješću, za bilo čim, to će se tada i dogoditi! Jer tada slabe otpori uma, smanjuje se unutarnji dijalog i pojavljuju se kratki periodi tišine. To je prostor u koji ulazi inspiracija i imamo neposredniji uvid u njezine “naputke”. Tada je sve moguće jer nema ničeg što bi sputavalo našu unutarnju snagu i povezanost s Izvorom. Disanje je alat koji nam može pomoći da otpustimo, da čistimo svoje programe i sjećanja, ali i da poboljšamo svoje opće zdravstveno stanje. Osjećaj blaženstva i mira kojeg dobivate u toj praksi dolazi iz Nutrine, iz samo centra Sebstva.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.