Kad se gusjenica pretvori u leptira, što se tada promijenilo? Promijenila se naša perspektiva i jednog i drugog, ali u suštini, ništa se nije promijenilo! I dalje je to gusjenica, leptir, zapravo božanska esencija koja ima iskustvo to dvoje.

To smo mi. I kada smo program i kada smo Ljubav, mi smo božansko biće u svojoj esenciji. Kada Volimo sebe, mi prihvaćamo Izvor u nama, mijenjamo percepciju svijeta. Mijenjamo zato što smo dopustili Nutrini da se izjasni, iskaže, rasprostre… da eksplodira u nama.

To iskustvo je svjedočanstvo naše moći da Volimo bezgranično, bezuvjetno.

Volim te, to je stvarna transformacija! Jer jednaka je to Ljubav, i u gusjenici i u leptiru… veličanstvena… beskrajna…
PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.