“Ma da ja imam hrabrosti ne bi mi se ovo ni događalo!”

E pa dušice, nije to ta hrabrost koja se traži! Ti si itekako hrabra čim si sada i ovdje. Hrabrost koja nam je potrebna je u svakom činu otpuštanja, čišćenja, rada na sebi. Svaki taj Volim te je gesta ratnika koji je osvijestio da je u sobi prepunoj ogledala. I ako budemo uporni, ako zaista živimo nepokolebljivo, vrlo brzo ćemo primijetiti kako se sve to rasipa, kako se sva ta samovažnost slijeva niz slivnik u zaborav. Zaista – otpustiti – to je odlika vrhunske hrabrosti ! Cijeli svemir će se pod njom pokoriti!

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.