Da bi život bio ispunjen u njega treba unijeti svjesnost. Ona se gradi zahvalnošću i Ljubavlju. Budite zahvalni životu, izražavajte mu Ljubav, neprestano! Jer nije to Ljubav tamo i ondje, to je Ljubav vaša, sada i ovdje.

Kada volite, volite životom. Život je partner vaše svijesti, njezin odraz što svojim oblikom svijet oko vas ispunjava. Da biste istinski voljeli, nadmudrite taj privid odvojenosti od života i Budite u punini tog Volim te.

Voljeti je dakle svjesnost življenja. Dati i zadnju kap Ljubavi sebi misija je svakog našeg daha, pokreta, otkucaja srca. To je jedini mogući odgovor na pitanje: “Koja je moja svrha u životu?

Kažite zato “Volim te” životu svom! Tada ste ispunili svoju svrhu i Ljubav će sigurno uzvratiti.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.