Bezuvjetna Ljubav je ona koja je izvor otpuštanju. Da bismo uopće bili u stanju otpustiti, treba nam neka energetska potpora, a to je osviještena Ljubav u nama. Energija Ljubavi se tako manifestira kao (samo)dostatnost. To je unutarnja sreća koja jednakim pogledom prodire u sve aspekte života. Ona je ta koja odbacuje zadrtost i ljutnju, a onda ih sobom  kompenzira.

Um ne može otpustiti. On samo taloži slojeve podataka po dnu šalice na kojoj piše ŽIVOT, poput taloga od kave, koju onda gatara napetog lica tumači i slaže vjerojatnoće za sutra.

Voljenje punim plućima najbolji je način da otpustimo svoje programe i sjećanja. Usne koje nakon toga kažu “Volim te”  zatvaraju krug te silne unutarnje strasti.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.