Mi volimo reći da je Ljubav u srcu, ali to nije potpuna istina. Srce je samo najpovoljniji “medij”, njegova najsnažnija vibracija kroz koju možemo prepoznati da se nešto događa. Ono je kao neki rezervoar s antenom u sebi koji govori koliko prosuđujemo i osuđujemo voljenje. Ali Ljubav se manifestira svugdje, u svakom atomu, molekuli, svakoj stanici, negdje u višoj mjeri, negdje u manjoj, a najvećoj u srcu. No, u konačnici nije važno gdje je ona točno! Cilj je da je zamijetimo, da sada imamo nešto za što ćemo se uhvatiti i stvorimo polaznu točku iz koje ćemo graditi osobnu Ljubav prema neosobnoj. Jer kad-tad ćemo morati otpustiti osobnu i manifestirati sebe u neosobnoj, u Božanstvu.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.