Kod prakse lucidnog sanjanja jedan od savjeta je vježbati tzv. reality check (provjeru stvarnosti), u kome provjeravamo “valjanost” realnosti. To radimo tako da u bilo kojem trenutku tijekom dana zastanemo i upitamo se: “Je li ovo san? Sanjam li ja sada?” Na ovaj način zaustavljamo svijet, odnosno njegovu interpretaciju svjesnog uma. Mi dajemo umu novu naredbu sumnje, potkopavamo njegovu uvjerenost u sigurnost svega što ga okružuje.

Na sličan način možemo programirati i praksu Ho’oponopona. Kada kažemo Volim te ili Hvala ti, mi na neki način resetiramo našu uvjerenost da je sve kako izgleda na prvu. Kao da je svijet izgrađen od čačkalica, pa mi onda izvadimo jednu odozdo, s dna. Malo-pomalo, urušit će se ovaj hipnotički san i dati nam priliku da uvidimo da osobni svijet nije stvoren, već ga mi stvaramo iz sekunde u sekundu. Problem je što su njegovi temelji izliveni u programima i podacima, pa ga na tim temeljima nastavljamo graditi i percipirati. Ho’oponopono se bavi upravo tim temeljima i, u konačnici, čini nas slobodnim graditi novi, vlastiti svijet iz Ljubavi i povjerenja.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.