Nemoj nikad reći “to mi je jedina nada”! Kada to govoriš, komprimiraš svoju veličinu Božanske svijesti na jednu jedinu točku, kao da ničeg drugog nema. Nada je poput lopoča na jezeru i svi buljimo u njega, a ustvari, sve oko njega je život, Ljubav, svijest, iscjeljenje. Lopoč je tu samo da nam fiksira pogled i nekako nas zatoči u ideju da je samo on preostao. Kada prakticiramo otpuštanje, onda dajemo priliku i tome svemu ostalom što nas okružuje, jer sve je potencijalni instrument iscjeljenja, pa i sama patnja! Ako želiš identificirati svoj strah, pogledaj gdje ti je pažnja, otkrij što ti je jedina nada! Onda to ukloni, pa neka cijeli Univerzum bude tvoj iscijeljeni Ja.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.