Bezuvjetnu Ljubav prakticiramo u izmijenjenim stanjima svijesti, a živimo je u svakodnevnim. Izmijenjeno stanje svijesti je ono u kojem nema unutarnjeg dijaloga, u kojem nema onog koji vam objašnjava tko ste vi, što ste vi, kako svijet izgleda i što je to Ljubav. To su kratki trenuci, ali dovoljni da zaronite u njih, da izvučete iskustvo tišine i iz nje gradite bezuvjetno voljenje. Normalno, buka će se vratiti, ali vi sada imate jedno iskustvo. Možete usporediti, promotriti i primijeniti.

Izmijenjena stanja svijesti možete inducirati na stotine načina, bilo meditacijom, dubokim disanjem, sjedenjem u tišini u parku ili svjesnim hodanjem. Pronađite sebi najbolji i uživajte u prisutnosti Ljubavi u vama. Potom, u svakodnevnoj pozornosti izražavajte Ljubav životu i stvarima koji vam nailaze na putu. U jednom trenutku će se sve to izbalansirati i sfera koju sanjate će polako mijenjati svoj oblik. Bit će to tada vaš osobni san, radije nego kolektivni. Bit će to san kojeg Božanstvo u vama sanja i moći ćete odabrati buđenje u Njegovu svijest.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.