Nema konkretnih uputa kako prakticirati Čistu Bezuvjetnu Ljubav. Uvijek je možete integrirati u već postojeće prakse koje radite. Cilj je ukloniti sve ono što nas u tome sprečava i nalaže nam da to ne postoji “jer je sve agresija, a ratovi i mržnja su tome dokaz”. Problem je što čovjekom vladaju njegova sjećanja, nasljedne osobine predatorske svijesti koju prenosimo s generacije na generaciju. Moglo bi se reći da Ljubav prenosi Božansku svijest, a sjećanja agresiju. To dvoje putuje u paketu i na nama je što ćemo prihvatiti, koju energiju ćemo osvijestiti i kako ćemo zaustaviti lanac patnje i bolesti da se ne nastavljaju na sljedeće generacije. Poznati doktor biologije Bruce Lipton, autor knjige “Biologija vjerovanja” proučavao je stanične membrane koje okružuju stanice i otkrio da one imaju organske karakteristike kompjutorskog čipa, kao neki stanični ekvivalent mozga. Otkrio je da okruženje koje operira preko membrane kontrolira ponašanje i fiziologiju same stanice, uključuje i isključuje gene. Rezultat ovog istraživanja bio je u suprotnosti s općim uvjerenjem da geni kontroliraju život (koje je još uvijek itekako na snazi) i govori nam da je zapravo okruženje koje stvaramo oko stanica, naša vjerovanja i uvjerenja, to što aktivira ili deaktivira nasljedne karakteristike gena. Dr. Lipton često navodi primjer obitelji koja je u ženskoj liniji imala rak dojke i pojavljivao se u svakoj sljedećoj generaciji. U jednom trenutku, nekoliko generacija poslije, obitelj je odlučila usvojiti žensko dijete, kako bi zaustavila taj niz. Tako su usvojili djevojčicu za koju su se prethodno uvjerili da nema povijest raka dojke u obitelji. Ipak, kad je djevojčica odrasla, i ona je dobila rak dojke.

Okruženje stvaramo mi i trebamo preuzeti odgovornost za njega. O tome nam ovisi život! Kad kultiviramo unutarnju Ljubav to je onda stvaranje novog genetskog koda, onog od bezuvjetnog voljenja i potpune Slobode.

Iz knjige “Ljubav u knjizi”

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.