Teško je odrediti što je komforna zona, a što čarolija. Ako smo svjesni života, samog disanja – to je već vrhunsko čudo! Mi zapravo imamo samo jedan zadatak – čistiti do besvijesti da bismo bili u Nuli i da nas inspiracija vodi kroz život. U tom smislu sve ostalo je komforna zona, pa i skakanje s padobranom u grotlo vulkana s kojeg se puši . U onom trenutku kad inspiracija dođe i šapne: Volim te, onda nema komfora, samo je djelovanje, pa makar inspiracija kazala da sjedimo na plaži po cijeli dan . Dakako, rutina je definitivno fun killer, ali kako je ono Bruce Lee rekao? Ahaa, da se ne boji ako je netko vježbao tisuću različitih udaraca, nego jedan udarac tisuću puta . Pitanje je što određuje kružnicu u kojoj je čarolija, a što onu gdje je zona komfora? Sjećanja naravno, prosudbe o tome što je dobro, a što nije.

Svjesnost je najugodnije mjesto na svijetu, zato jer smo tu doma. Hej, možda smo tu boravili i par milijuna godina? Pa to je komfora ko u priči!  Ali opet, svjesnost baš i nije s ovoga svijeta! Ona je od “doma”, putuje s nama kroz iskustvo života. No, mi to ne vidimo, jer nam programi tumače što je svijest a što nije.

Kad si svjestan svijet se rastače, jer ne može živjeti u jednoj točci pažnje. Zapravo, jedini istinski komfor je u tom dahu što kompletan svijet u sebe uvlači i izvlači, i sva Ljubav je sadržana u njemu! To je onaj šapat kojeg inspiracija upuhuje u naš san zajedno s svakodnevnim burama života. Mi se borimo sa sjećanjem da razaznamo koji vjetar puše, umjesto da u njemu razaberemo: Volim te!

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.