Kad letimo u snovima, sjećanja nas tjeraju da plivamo ili mlataramo rukama kao da su ona krila. No, nakon nekog vremena, iskustvo tog trenutka, ako mu se predamo s povjerenjem, nauči nas da otpustimo ta sjećanja i preuzmemo neki drugi oblik koji je slobodniji letač. Ako ustrajemo u namjeri još veće slobode, uskoro će letjeti samo Svjetlo, a prostor našeg leta je Beskonačnost.

Isto je i u svakodnevnom životu: hodamo sa sjećanjima na leđima, velik je to ruksak, ogroman! Ali, ako odlučimo otpustiti, hod će biti laganiji, a korak poput onog od geparda. Uskoro, ako budemo odlučni i zaista privrženi svojoj misiji da budemo slobodni, kretati će se svijet, a mi ćemo u njegovoj sjeni biti svugdje u isto vrijeme, Slobodni i savršeni.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.