Što mislite gdje se strah nalazi u čovjeku, u kojem dijelu Bića on živi? Ne znamo, zar ne? Strah nije neka površina, volumen ili nešto opipljivo da bismo ga mogli izdvojiti od ostatka Bića.

Jednako tako, gdje je Ljubav? Otkud ona dolazi i gdje se nalazi u našem Biću? Je li ona tu trajno nastanjena ili povremeno dolazi potaknuta nekim događajem? I otkud nam taj osjećaj da je strah stalan, a Ljubav povremena? Da bismo te stvari spoznali trebaju nam znanje i svijest da smo više od fizičkog tijela. Koliko više i što to uopće znači?

Caka je u tome da to – “više” – ne pripada lienarnom svijetu, stoga o njemu možemo učiti samo na temelju iskustva. Naš um i njegovi procesi razmišljanja jako su povezani s disanjem. Ako se posvetimo dahu i slijedimo njegov tok – unutarnji dijalog pratit će taj ritam. Ako posve umirimo svoj dah i um će se sasvim umiriti. A tada nastupa iskustvo Bića.

Znanje i svijest da smo više od fizičkog tijela energetski je proces. To stanje treba isprovocirati djelovanjem i promatranjem. U ovim meditacijama uvijek je riječ o djelovanju i preuzetoj odgovornosti! “Samo se djelovanje računa”, kažu šamani.

Dakle, ako je Ljubav bezvremenska, beskonačna i ogromna, što je onda strah? U ovoj meditaciji prepoznat ćemo koliko je strah zapravo malešan naspram Ljubavi. To znanje potrebno je svakom ljudskom biću! Ono je temelj iscjeljenju, prosvjetljenju, transformaciji i potpunoj Slobodi.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 26.06.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms