Za um, ideja da nasljeđujemo programe i sjećanja od svojih predaka uvijek je izazov. Mi stalno govorimo da smo puno toga dobili od njih, ali nije nam sasvim jasno što to uopće znači. Ipak, imamo snažan impuls da se nečega trebamo riješiti, jer “ne može ovo više ovako” :).

Otpuštanje naslijeđenih programa i sjećanja svakom od nas trebao bi biti svakodnevni posao. To nasljeđe tjera nas na preuzimanje mnoštva uloga i prisiljava nas da te iste uloge neprestano branimo. Sve to košta nas puno energije, a na kraju dana bivamo iscrpljeni i bez imalo volje za kreativnost, sreću i mir. Zapravo, da bismo se uopće opustili, trebaju nam vanjski kradljivci pažnje, poput TV-a ili mobitela.

Postoji mnoštvo načina i metoda putem kojih možemo prakticirati rad čišćenja predačkih linija, njihovih strahova, pravila i rutina u koje smo nesvjesno zatočeni. Preci nisu samo roditelji – to je ogromno razgranato stablo drame i stresa! Mi ćemo to raditi putem disanja: pokrenut ćemo energiju, a zatim ćemo uz njezinu pomoć otpuštati. To je vrlo učinkovit način!

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 27.06.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms