Zašto bi netko pomislio da se odnosi s roditeljima trebaju iscjeljivati? Pa što se uopće tu ima iscjeljivati?

Svatko od nas gotovo da je kopija svojih roditelja u svakom smislu: genetskom, psihičkom i fizičkom, a o nesvjesnom da i ne govorimo! To svi znamo, ali se ne pitamo! Postoji nekoliko razina znanja: rutinsko (znam da je pušenje štetno, ali…), intelektualno (idem napraviti raketu), svjesno (Volim te/Hvala ti) i nijemo znanje (o njemu nema opisa). U ovim meditacijama posežemo za nijemim znanjem, a to su direktni uvidi (i rješenja) u stanje stvari na način energije.

Roditelji su predstavnici naših predaka, pa se zapravo iscjeljuje cijeli niz programa i sjećanja još od početka vremena. Zašto biramo baš ove roditelje/pretke? Ako rekapituliramo svoj život iz pozicije svjesnog znanja, odmah ćemo spoznati zašto su ti ljudi naši roditelji i kakva je naša povezanost te što nam je činiti kako bismo za to preuzeli odgovornost.

Iscjeljivanje odnosa s roditeljima ima mnogo imena i varijanti. Ali, nas u takvoj praksi zanima jednostavnost i jasnoća. Zanima nas otpustiti, radije nego “kako to i zašto to”. Ove meditacije vrlo su jednostavan pristup iscjeljivanju. A to je zato što stvar promatramo iz apstraktne cjeline, jer tu je sve!

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 29.05.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android:

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.