Zašto se naše odluke rasipaju? “Od Nove godine krećem!” “Želim imati pločice na trbuhu”, “zaraditi veliku lovu”, “privući savršenog partnera”. Jesu li to naše odluke i želje? Većina toga nije naše. To su programi, potraga za samopouzdanjem u očima drugih.

Odluke su zapravo namjera. One nikako ne bi smjele biti cilj, nego način života (kao što je navika pušenja način života). One su životnost u sadašnjem trenutku. Odluke i vizija, dok se donose, u sebi trebaju imati namjeru da će naše živote ispuniti znatiželjom za iscjeljenjem, za sviješću, za Ljubavlju i besprijekornim djelovanjem. Odluke trebaju pomoći u rješavanju naših problema, našem rastu, postati nam saveznici i vodiči.

Donosimo zato odluke s kojima ćemo biti u miru i “na ti”. Bolje je donijeti odluku da ćete doznati koja je hrana najbolja za vas, koliko vode trebate piti, koliko sati noću spavati, nego “pit ću 3 litre vode”, “jest ću sirovo”, “krećem s keto dijetom” i slično. Donesimo odluku koja će nas potaknuti na djelovanje kako bismo doznali što više o sebi i spoznali istinu o svojemu Biću. To su odluke koje će podržati naša duša, jer su u skladu s njezinom misijom. Dobro je biti usklađen sa svojom suštinom, sa svim onim što nas je i dovelo ovdje i stvorilo na ovom mjestu. Imat ćemo puno podrške!

Svatko od nas kada donosi odluku, novogodišnju ili bilo koju, ima na umu dobrobit, svoju i ljudi koje voli. Odluke podrazumijevaju da se mora učiniti neka promjena. Smatramo da ovo do sada nije bilo dobro i to treba promijeniti. Međutim, da bismo krenuli prema promjeni moramo prepoznati podršku ili silu koja ima moć i kapacitet da nas do kraja odvede prema transformaciji. A tada već zalazimo u apstraktno.

I to je tema ove meditacije: donošenje odluka iz apstraktnog, iz duše. A te su za najviše dobro svega što postoji!

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 01.01.2024, s početkom u 20 sati. Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

(Image by Matt Hardy from Pixabay.)

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms