Disanje je ključ života. Ono nije samo nesvjesni mehanizam, usputan i nevažan, ono je portal u povišenu svijest. Ako bismo mogli opisati svjesno disanje, rekli bismo da je to svijest u kretanju, poput nekog vjetra što kroz naše tijelo puše i obnavlja našu energiju. Meditacija o disanju otvara nas prema iscjeljujućoj moći daha.

Tijelo je poput nekog konvertera svijesti u materiju. Energija daha ulazi u njega i ono pretvara svijest u fizičko postojanje, održava njegovu moć da djeluje na ovom planetu.

Svatko do nas treba neprestano učiti od svojeg tijela i daha. To su mehanizmi koje uzimamo zdravo za gotovo, ali tijelo u dahu nevjerojatan je učitelj!

Kada budno i svjesno intenzivirate svoje disanje, vi u svoje iscjeljenje unosite jasnoću tjelesnog aspekta. Tada podupirete prirodnu namjeru tijela da obnovi samoga sebe. Disanje je, moglo bi se reći, vidljiva forma nevidljive energije u kretanju. To je prilika da osjetite kako se energija u vama kreće, možete vidjeti kako stojite sa energetskim kanalima u svojem tijelu. To je kao da putem pažnje mapirate svoju energetsku strukturu i dobivate signale o zastojima, blokadama, vršite reparacije i obnavljate svoj odnos sa svim tim. Drugim riječima, vi se iscjeljujete.️

Svjesno disanje zahvalnost je životu, Stvoritelju i svim elementima postojanja. Pridružite nam se!

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 01.05.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms