Jeste li vi iscjelitelj? Što mislite?

U ovoj meditaciji pročistit ćemo pojam “iscjelitelj”. Skinut ćemo s njega sve zabrane, opise, uvjete i razdvojenost. Iscjeljivanje je proces koji se odvija već samim bivanjem na ovom planetu. Jedina je razlika u svjesnosti: prihvaćamo li mi to ili ne.

Koja je razlika između samoiscijeljene posjekotine na koži i neke neizlječive bolesti? Zašto je jedno OK, a drugo gotovo pa nemoguće? Je li to doista istina?

Svatko od nas nikada ne bi smio prestati tragati za iscjeliteljem u sebi. Ono što zacjeljuje rane podsjeća da pupoljak neke biljke koji je uvijek u nastojanju postajanja cvijetom, ali se nikad ne raširi do kraja. Možda trebamo probiti neki prag, pa da ta moć i potencijal doista budu činjenica, a ne nagađanje?

U ovoj meditaciji tragat ćemo i za unutarnjom moći iscjeljenja. Gdje i što je ta energija koja s lakoćom iscijeli posjekotinu, ali ne i upalu pluća? Pridružite nam se! ❤

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 02.01.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.