Otpuštanje je najveći izazov za čovjeka. Nije ni čudo, jer to je ključ iscjeljenja, samospoznaje, dubokog mira i sreće, zapravo svih onih najviših atributa za kojima čeznemo još od postanka, a iz nekog razloga stalno nam izmiču.

Ali, što to uopće znači? Na što mislimo kada kažemo “otpusti”? Um odmah pomisli na nekakvo držanje, vezanost i pita se kako da otpustim? “Pa ja uopće ni ne držim!” kaže. Opuštanje je apstraktna pojava. Jednako apstraktna kao i način na koji smo gomilali to što sada želimo otpustiti. Jedina je razlika u svjesnosti: gomilali smo nesvjesno, a otpuštamo svjesno.

Da bismo mogli otpustiti potrebna nam je energija. Meditacija disanjem prirodni je mehanizam koji će je pokrenuti i stvoriti uvjete koji će nam onda pomoći da otpustimo. To je energetski rad. A tada vrijede drukčiji zakoni. U njima onaj koji drži popušta svoj stisak, a otpuštanje postaje nešto najjednostavnije na svijetu.

Nešto više o ovo praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 02.05.2022, s početkom u 19 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms