Postoje dvije vrste očekivanja: programsko i spontano. Programska očekivanja odjeci su našeg unutrašnjeg dijaloga – to su stvarne naredbe koje zadajemo sebi kako bismo bili u korak sa svijetom. To je temeljni program koji nas opsjedne još u najranijoj dobi. Tada zapravo postajemo smrtno ozbiljni u nastojanjima da sustignemo okolinu u idejama, govoru, slici i mislima, a sve to projicira se kao fantomski scenarij u umu prije djelovanja. Razmjeri ovakvog življenja vrlo su poražavajući za ljudsku vrstu – to je korijen predatorske svijesti.

Spontana očekivanja su ona koje ima dijete kada papirnatog zmaja nosi na livadu, premda trenutačno nema vjetra. To su ona kada očekujemo da nam dijete prolazi dobro u školi, da nam na okret ključa upali automobil i da će sunce izaći i sutra.

Nas zanima programsko očekivanje. A iza njega nestrpljivost. A iza ove i ljutnja i bijes i strah, duga je to lista. To je duboko i nevidljivo ropstvo. Odatle izviru osjećaji nemoći, nedostatak samopouzdanja, a navike i rutine duboko se ukorjenjuju u naše ponašanje.

U ovoj meditaciji posvetit ćemo pažnju tim slojevima naše (ne)svijesti. Tko očekuje i tko je nestrpljiv? I kako energiju očekivanja i nestrpljivosti preokrenuti u pokretačku i kreativnu, onu od manifestacije.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 03.04.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.