Što mislite, može li zahvalnost biti poziv? Može li se živjeti od “Hvala”, zarađivati od toga novac? Zamislimo ovaj dijalog:

“Što ti radiš, čime se baviš?”

“Pa zahvalnošću!”

“Što?”

“A ti?

“Bavim se s Volim te!”

“I od toga živiš?”

“Da, pa sav život time se napaja! Ja samo to radim svjesno. Putujem u skladu s namjerom Stvoritelja, te iste Ljubavi, tog istog Volim te. Došao sam se ovdje iscijeliti. Namjera ovog planeta je iscjeljenje. To je i moja namjera. Imam svu podršku moguću!”

Jedno od najvećih dilema kod ljudi je čime da se bave, koji posao bi ih učinio sretnim, što je njihov pravi poziv. Ali, nije to zapravo toliko teško pitanje! Nije ni nikakva misterija! Jednostavno je to!

Treba samo napraviti pravi redoslijed: prvo je život, pa je svjesnost u njemu, pa je namjera, pa je odnos, pa je poziv. Ovo je red koji otkriva suštinu našeg boravka na ovom planetu i dovest će nas do Istine o tome što nam je činiti i kako.

U ovoj meditaciji radit ćemo na ovom nizu. Postat ćemo ga svjesni. A onda ćemo učiti kako ga slijediti. A tada je sve moguće!

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 03.07.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms