Djelovanje je posljednja gesta svakog čovjeka koji u svojem životu želi promjenu. Nakon toga više ništa ne preostaje nego Volim te.

Šamani kažu da se samo djelovanje računa. Što to znači? Znači da odlučni ustanak sa stolice i kretnja prema životu otkriva nepokolebljivost i jasnoću. To je gesta koja kaže: “Preuzimam odgovornost za svoj život. Idem naprijed i otpuštam svoja sjećanja. To je moj put. Ništa iza, ništa ispred!”

Realnost je čin djelovanja Stvoritelja. Ona je Njegova gesta Ljubavi, namjera za sviješću i prožetošću kroz postojanje. Mi slijedimo taj put jer smo na njegovoj “liniji”. Ako ga ne slijedimo, onda je ajme. Realnost tada postaje puka misao, opis koji je takav da se čini da ništa drugo ne radi nego prijeti i prestravljuje!

Djelovanje putem tijela nadahnjuje i inspirira. Ono oslobađa svježu energiju koja se onda čini kao okrepljenje i budi volju za rješavanjem problema i situacija. Energija probuđena ovim disanjem pokazat će nam što je to zapravo djelovanje i kako je ono ustvari enormno lako!

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 03.10.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.