Puno toga opisano je u očima djeteta. O djeci govorimo s puno Ljubavi i žudnje za njihovom bezbrižnošću. Obožavamo njihovu razigranost, moć trenutnog oprosta i umijeće da sve oko sebe učas razvesele. Vrijeme je da sve te kvalitete i slobodu potražimo u sebi, jer ta ista djeca smo i mi sami.

Unutarnje dijete zamišljeni je entitet koji poziva na sjećanje o čistoti i nevinosti i beskrajnoj mudrosti koja se eonima skupljala. Rad s unutarnjim djetetom povratak je “kući”, u svoju suštinu, tamo gdje živi savršeni mir i povjerenje. Tijekom ove meditacije usmjerit ćemo pažnju na zaboravljeno dijete u sebi, vratit ćemo se u djetinjstvo na način energije, onako kako smo to činili kao djeca. Ovo je iscjeljujuća praksa. Njezina najviša vrijednost je budnost tijela, unutarnja tišina i predivno blaženstvo koje nastupa kada disanje prestane.

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se online, u ponedjeljak, 04.04.2022, s početkom u 19 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms