Možemo li mi kontrolirati svoj život i njegove okolnosti? Mislim da će svatko reći da ne možemo, ali opet će žudjeti za što većom kontrolom svih stvari. Cijeli svijet zaključan je u žudnji za kontrolom i za moći, a sve to gura strah. I sva tehnologija tome služi, a ne da olakša život! Jer život i dalje nije lagan, unatoč tehnologiji i takozvanom znanju. Lakoća života mjeri se po unutarnjem miru i povjerenju, bez obzira na to kako živimo i gdje se nalazimo. Mjeri se voljenjem.

Međutim, duboka je istina da ipak kontroliramo svoj život, ali ne na način na koji inače to razumijemo. Naprimjer, tko je imao kontrolu prije nego li smo došli na ovaj planet, kada još nije bilo uma? Kakva je to čudesna sila bila? Zamislite, postoji nešto neshvatljive moći i ima kontrolu nad svime! Ta sila i dalje je tu! Um ne zna kako “skočiti” na neki planet, ne zna oko sebe izgraditi tijelo. Ne zna kako se to inkarnira. Ništa ne zna! A želi potpunu kontrolu! Kontrolu nad čim?

Mi smo kao vrsta potpuno zavedeni sjećanjima i programima. Primjerice, kod nasljednih bolesti kontrolu ima namjera koja prenosi taj kod. Poput komada gline, oblikuje nas i radi od našeg tijela što hoće, a mi nemamo pojma, kažemo “to je tako”! I taj utjecaj uvijek ide u negativnom smjeru, jer prenose se nebuloze. Ne prenosi se voljenje! Uporno i tvrdoglavo manifestiranje smeća kod ljudske vrste je fascinantno! Napor koji trebamo učiniti da bismo manifestirali dobro također je fascinantan! Ovo je vrlo važno i ključan je faktor iscjeljivanja!

Ono što možemo učiniti jest graditi svjesne prečace. Cilj je da ubrzamo iscjeljenje zbog kojeg smo u konačnici i došli ovdje. Svjesni prečaci grade se prepoznavanjem sile u sebi koja ima kontrolu i koja se svemu smije. Ona će nas naučiti kako da otpustimo, kako da dopustimo. Naučit će nas unutarnjem miru, a to je lakoća života. Ovo je meditacija o takvim prečacima. Ovo je konkretan hakerski rad 😁.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 04.12.2023, s početkom u 20 sati. Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms