Ovo je jedna od najvažnijih tema za sve nas, praktički galaktičkih razmjera! 😁

Svaki odnos na ovom svijetu iscjeljuje se putem Ljubavi. A ponajviše odnosi s roditeljima: oni su počeli uz Ljubav, trebaju i završiti uz Ljubav.

Kada roditelji dobiju dijete, pojavljuje se neobično voljenje prema djetetu koje nije usporedivo ni s čim drugim. Čin stvaranja i rođenja djeteta roditeljima uzme jednu “komoru” energije i pretvori je u nevjerojatnu bliskost i predanost. Namjera ovakve “posudbe” je, između ostalog, da ostanemo privrženi svojoj djeci i osigurava opstanak vrste. Ali, doista je neobična ta Ljubav: s njome putuje i ogroman strah! Veći je nego u bilo kakvoj drugoj Ljubavi prema bilo komu!

Strah koji roditelji imaju za svoju djecu zapravo je strah za vlastitu energiju u njima. To katkad naraste do enormnih razmjera! Roditelji su prema nama, posebno u djetinjstvu, isijavali puno straha. Beskrajno je zabrinutosti tu bilo! Ali, ona se nikada nije iscijelila. Ako su vam roditelji živi, ona traje i danas, pa čak i ako nisu, njihova zabrinutost živi u vašim mislima. Taj strah uzrokom je mnogih problema njihove/naše djece. Nastavlja se i prema unucima. Beskrajan lanac je to! Stoga mi danas u svojem roditeljstvu djeci prenosimo preplašene oči, zabrinuto lice i riječi koje opisuju tu zabrinutost (“pazi”, “nemoj”, “bori se za svoje ja”, “neće ti nitko ništa dati, sve moraš sam”, “novac ne raste na drvetu”, itd.).

To je temelj svakog mogućeg odnosa: u svakom od njih ostavljamo dio svoje energije. To je zapravo pravi odnos koji živi iza odnosa prema ljudima: razmjena energije, ali i njezina zaglavljenost i otimačina. Iscjeljivanje iz toga je njezin povratak, a to se još naziva i povratak aspekata sebstva u svoje Biće. To je tema ove meditacije.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 05.02.2024, s početkom u 20 sati. Cijena meditacije iznosi 5 EUR. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms