Svako od nas na ovom planetu u određenoj mjeri svjestan je sebe i svojeg okruženja. Znamo da postojimo, da smo podložni utjecaju okruženja, da nam treba energija da bismo preživjeli. Znamo i da živimo na planetu Zemlji. Ali, je li to dovoljno za unutarnji mir, iscjeljenje, sreću, povjerenje?

Svjesnost ima mnogo razina putem kojih se s njom suočavamo. Sunce, primjerice, nije pogodno za čovjeka, ne možemo na njemu živjeti i umiremo ako ga ima previše ili premalo. Ali u neposrednom dijelu, ono nam daje život. Voda u golemim količinama je propast, u umjerenim je raj. Problemi nam zagorčavaju život, ali u skrivenom dijelu, oni nas oplemenjuju. Jednako vrijedi za svaku stvar koja nam može pasti na pamet, bio to odnos, pokret, misao, pogled, štogod!

Svjesnost koja se služi energijom kako bi percipirala samu sebe je ono što nas zanima u ovoj meditaciji. Svjesnost svojega Bića u okruženju jednake razine svijesti: ovdje tragamo za podrškom, nevidljivom, apstraktnom i čudesnom.

Mala beba u krevetiću svojim očima pokazuje nam svoju jasnoću i znanje da je podržana. Njezin pogled vreba apstraktno i pretvara ga u konkretno. Tako ćemo i mi: udahom i izdahom do znanja da smo podržani.

Pridružite nam se. <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 06.02.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 3,98 EUR / 30 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android:

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms