Možemo li mi razgovarati sa svojom dušom? Pitati je neke stvari? “Dušo moja, kad će više prestati ova s.anja?” 😀

Što je zapravo duša? Postoje mnoga objašnjenja i tumačenja, ali činjenica je da mi zapravo nemamo pojma. I upravo to neznanje – put je prema razgovoru s vlastitom dušom.

Jeste li zamijetili kako mala djeca vrše duboke razgovore sa svojim igračkama, zamišljenim bićima, s lutkicama i prostorom gdje se odvija igra? Ona to mogu jer se u njima još nije ugnijezdilo takozvano znanje. “Nemoguće” i “ne može” još nisu srećozabranitelji u njihovu svijetu. Ali, to mjesto zauzimanju roditelji. Njihov strah zabranitelj je dječje sreće.

Za mene je duša Beskonačnost. I gdje bi se Beskonačnost mogla nalaziti u nama? Prvo je bila duša, pa onda tijelo. To znači da je Beskonačnost oko sebe izgradila tijelo, i da bi to funkcioniralo, ona mora prionuti za svaku njegovu česticu i rasti zajedno s njim u iskustvu života ovdje na Zemlji. Pitanja o tome gdje je duša u tijelu su apsurd! Je li ona u srcu? Je li u mozgu? Gdje je duša zaista? Ako je voda u posudi napunjena do vrha, gdje je ona u njoj?

U ovoj meditaciji vodit ćemo razgovore sa svojom dušom. Kako ćemo voditi? Pitat ćemo Ljubav! Mi ćemo pričati, a Beskonačnost će naše riječi odnositi u Beskraj.

Pridružite nam se <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 06.03.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 3,98 EUR / 30 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms