Ljudska vrsta umjesto “Ljubav kao štit” kaže “novac kao štit”. A s njim putuje i “200 kila” smeća, straha i drame, “ne može” i “teško”, i to u svakoj novčanici, svakoj pomisli i viziji novca. I sve je to nama “štit”!

Mi volimo reći “novac je energija”, ali ne sjeda nam to baš. I dalje žudimo za papirom, svim njegovim simbolima, izvedbama i verzijama. Ali, otkud dolazi energija? Ona ima neki izvor, zar ne? Dolazi iz stvaranja, iz kreacije! Novac je samo jedno od njezinih mnogih lica. Stoga nam je cilj osloboditi prostor energiji u njemu, kao što bismo radili s bilo kojom drugom energijom.

Život je savršeni indikator, signalizator, psiholog i psihijatar: ako ste u grču, to će se svugdje iskazivati, ne samo u novcu. Tu se samo jasnije vidi, jer sve vrišti! Ali, grč je život koji signalizira blokadu slobodnog protoka energije.

Dakle, slažemo se, novac je energija. OK. I mi smo energija. I što je karakteristično za sav živi svijet i njegovu energiju? Pa njezina razmjena i međusobna povezanost! Problem je u tome što u perspektivi programa i sjećanja koje imamo o novcu, njegovo kretanje ovisi o drugim ljudima i njihovom intelektu. Zato ćemo malo apstrahirati novac i reći: njegovo kretanje ovisi o kapacitetu osobe da vrši razmjenu energije, da otpusti zabrane, strah i osjećaj vlastite nemoći. Tu svi pucamo po šavovima i globalno smo loši, a znanost još uvijek priča o plemenskim strahovima i potrebi za pripadanjem. No, uvijek je to praksa o nama samima, nije o Mati i Šimi.

Novac treba pod hitno pretvoriti u praksu, u duhovnost! Nikakvo moranje, nikakva potreba! Praktički, to je jednaka vrsta razmjene kao i nekad: ja tebi žito, ti meni krumpire. Jer, sve je to energija! No, moramo s toga skinuti programe i sjećanja, a za to nam treba duhovnost.

Ovo je meditacija o razmjeni energije. A tu se sve događa: novac i radost, dobri međuljudski odnosi i iscjeljenje, nema čega tu nema! 😊

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 08.01.2024, s početkom u 20 sati. Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

(Image by Jörg Hamel from Pixabay.)

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms